products

K20 de Slijtagedelen van het Wolframcarbide

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Zhuzhou, China
Merknaam: zhenfang
Certificering: ISO9001:2015
Modelnummer: Zf-TCP75
Min. bestelaantal: 5KGS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaardverpakking geschikt voor verzending overzee: buitenkarton of triplexgeval met binnen plasti
Levertijd: 3-15 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Levering vermogen: 20tons/month
Gedetailleerde informatie
Toepassing: de delen van de carbideslijtage Oppervlakte: Spatie
Grootte: maak tekening volgen Sleutelwoorden: de delen van het wolframcarbide
Materiaal: 100% maagdelijk wolframcarbide De dienst: ODM/OEM
Hradness: HRA85-90 Rang: K20/K30/K40….
Hoog licht:

carbide wear parts

,

tungsten carbide products


Productomschrijving

De douane paste Gecementeerde Delen van de Carbideslijtage/Wolfram Carbidecomponenten in

Onze hoofdproducten omvatten het blad van het wolframcarbide, mijnuiteinden, boringsbeetjes, snijdersuiteinden, tekeningsmatrijzen, koude smeedstukmatrijzen, carbidebars, staven, ballen, slijtagedelen, enz.

Ons bedrijf kan diverse gecementeerde die carbidehulpmiddelen vanaf tekeningen en steekproeven ook vervaardigen op verschillende behoeften van klanten worden gebaseerd en een geheel pakket van oplossingen verstrekken voor het mechanische machinaal bewerken en productie.

A. detailinformatie

1.Product naam: De niet standaardtugnsten-Delen van de Carbideslijtage in China

2.Material: WC+CO

3. Oppervlakte: Ruwe Machine

4. Grootte: Vervaardiging na tekening

5. Certificaat: ISO9001: 2015

6. Eigenschappen: Uitstekende Schurende Weerstand

7. Rang: YG6/YG8/YL10.2/YG6X

8. Toepassing: Slijtagedelen op Mechanisch materiaal, vorm

Het wolframcarbide wordt wijd gebruikt in de industrie wegens zijn buitengewone eigenschappen. Wegens zijn slijtageweerstand en hardheid, is het wolframcarbide ideaal gezien geschikt voor slijtagedelen, andere machinedelen en matrijzen die aan strenge de dienstvoorwaarden, zoals hoge temperaturen, corrosie en schuring. onderworpen zijn. De laatste jaren, is het wolframcarbide als superieur alternatief aan staal in vele industriële toepassingen te voorschijn gekomen.

Hoofdrang en Toepassing (andere rangen kunnen door de eisen van de klant worden aangeboden)

Rang
Dichtheid (g/cm3)
Hardheid (HRA)
Hardheid (N=mm2)
Chemische samenstelling
YG6
14.9
89.5
2150
WC 94% van Co 6%
YG8
14.6
89
2320
Co 8% WC92%
YG15
13.9-14.1
87
2800
Co 15% WC85%
YN6
14.8-15
90.5
2100
WC 94% van Ni 6%
YN8
14.2
91
2300
Ni 8% WC92%
YN9
14.6-14.8
89.5
2200
WC 91% van Ni 9%
YN12
14.2-14.4
86.5
2250
WC 88% van Ni 12%

Toepassing

Het wordt wijd gebruikt als lassen werable die delen, aan de Landbouw, de Spoorweg, de Mijnbouw, het Oliezand, de Machtsgeneratie, de Bouw, de Complexen, het Cement, het Afvalbeheer, het Vervoer, en de Recyclerende Industrieën van de zeer beste weerstand van de carbideslijtage in deze industrieën worden voorzien.

Diverse rangen en de Gesinterde de Slijtagedelen van het Wolframcarbide voor zich metaal het vormen en de Slijtvaste toepassingen zijn beschikbaar in de volgende waaier.

MECHANISCHE ZEGELRINGEN
De Zegelringen van het wolframcarbide worden gebruikt als Mechanische Verbindingsgezichten in pompen, Compressoren en Mengapparaten. Deze worden gebruikt in Olieraffinaderijen, Petrochemische installaties, Meststoffeninstallaties, en Drugs/de Farmaceutische Industrieën.
De mechanische zegelringen worden ontwikkeld om op hoge temperatuur, hoge druk & hoogst corrosieve chemische aanval te weerstaan. Wij vervaardigen Ringen in diverse vormen zoals Duidelijke Ring, het type van DA, t-Vorm, l-Vorm en in vormen vanaf klantenvereiste.
De Ringen van het wolframcarbide worden over het algemeen gemaakt met Kobalt als bindmiddelenmateriaal. Ringen kunnen de nikkel in entrepot ook worden geleverd.

KORRELS/BONEN

Om de industrie van de Metaaltekening te dienen, vervaardigen wij de Draad, de Bar en de Buistekeningskorrels van het wolframcarbide. Een hoge die hardheid met goede hardheid wordt gecombineerd wordt verstrekt om uitersten van temperatuur en druk te weerstaan. Het bezit van de slijtageweerstand van de slijtagedeel van het wolframcarbide kan tot het uitgebreide matrijzenleven leiden terwijl de bereikende gewenste die kwaliteit van materiaal zoals oppervlakte wordt getrokken en dimensionale nauwkeurigheid eindigt.

JUTEoogjes
De de slijtagedelen van het wolframcarbide in het spinnen van en het weven van machines in het bijzonder in de juteindustrie zijn worden gebruikt oogjes dat. Deze moeten trillingsafbuiging van jutedraad bij hoge snelheid verhinderen. De de juteoogjes van het wolframcarbide geven lang ononderbroken runnen van de machine.

De de juteoogjes van het wolframcarbide zijn beschikbaar in verschillende grootte en vormen namelijk Halve maan, het Tussenvoegsel van het Vliegerbeen, oog n-k, P/spindle-oog, strook n-k, Klein carbideoog, Groot carbideoog, Pijpoog, enz.

Onze meer Producten

Verpakking Buitenkarton of triplexgeval met binnen plastic doos.
Het verschepen UPS, TNT, EMS, Fedex, DHL, of door overzees, zoals u vraagt.
K20 de Slijtagedelen van het Wolframcarbide 0
Voor meer informatie, heet warm welkom om me te contacteren
De Pan van Mej.shirley
E-mail: shirley@chinahardalloy.com
Mobiel: +8617773379950

Contactgegevens
Shirley Pan

Telefoonnummer : +86 177 7337 9950

WhatsApp : +8617773379950