products

Vormen en Hulpmiddelen de Delen van de Carbideslijtage

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Zhenfang
Certificering: ISO9001:2015
Modelnummer: ZF0247
Min. bestelaantal: 1000 PCs
Prijs: USD45-58/KG
Verpakking Details: voldoe klantenvereisten
Levertijd: 7-15 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000000 PCs/maand
Gedetailleerde informatie
Materiaal: wolframcarbide Oppervlakte: het oppoetsen of spatie
Toepassing: slijtagedelen Grootte: Pas aan
Dichtheid: 13.9 -14.8g/cm3 Rang: K01, k10, K20, k30, K40
Hoog licht:

carbide wear parts

,

tungsten carbide products


Productomschrijving

 

Het aangepaste deel van de het carbideslijtage van het diverse vorm lege niet genormaliseerde gecementeerde wolfram voor vormen en hulpmiddelen

 

Diverse het carbidedelen van het Vormwolfram

Het wolframcarbide wordt wijd gebruikt in de industrie wegens zijn buitengewone eigenschappen. Wegens zijn slijtageweerstand en hardheid, is het wolframcarbide ideaal gezien geschikt voor slijtagedelen, andere machinedelen en matrijzen die aan strenge de dienstvoorwaarden, zoals hoge temperaturen, corrosie en schuring. onderworpen zijn. De laatste jaren, is het wolframcarbide als superieur alternatief aan staal in vele industriële toepassingen te voorschijn gekomen.

A. detailinformatie

1. Productnaam: van het het carbidekobalt van het hoge druk schoonmakende wolfram de Legeringspijp met hoge hardheid

2.Material: 100%virgin WC+CO
3.Size: de vervaardiging volgt tekening of steekproef
4.Property: hoge schurende weerstand, goede buigende sterkte

5. Oppervlakte: spatie
5.Application: zandstralenmachine, schoonmakende machine

Ander toepassingsgebied

Wij kunnen u verstrekken allerlei hoge prestatiespijpen, zoals nevelpijpen, oliepijpen, die pijpen etc. vernietigen. Met hoge snelheid om te wassen, goed wordt de slijtageweerstand, uitstekende corrosieweerstand, de pijpen van het wolframcarbide vaak gebruikt in landbouwirrigatie en het stedelijke groen maken. Gebruikt in het geologische naar bodemschatten zoeken, machines of hulpmiddel dient de productie en als boorbeetje in windboor en de elektrische boren voor steenkool graven. De pasvorm voor precisiedraaibank wordt gebruikt in aanhoudend knipsel van gegoten ijzer.

B.Some Geadviseerde Rang voor Verwijzing

Rang
ISO
Kobalt %
Dichtheid (g/cm3)
Hardheid (HRA)
YG8
K30
8
14.8
89.5
YG6
K20
6
14.95
90.5
YG6X
K10
6
14.95
91.5
YL10.2
K25-K35
10
14.5
91.8

 

Diverse rangen en de Gesinterde de Slijtagedelen van het Wolframcarbide voor zich metaal het vormen en de Slijtvaste toepassingen zijn beschikbaar in de volgende waaier.

 

MECHANISCHE ZEGELRINGEN
De Zegelringen van het wolframcarbide worden gebruikt als Mechanische Verbindingsgezichten in pompen, Compressoren en Mengapparaten. Deze worden gebruikt in Olieraffinaderijen, Petrochemische installaties, Meststoffeninstallaties, en Drugs/de Farmaceutische Industrieën.
De mechanische zegelringen worden ontwikkeld om op hoge temperatuur, hoge druk & hoogst corrosieve chemische aanval te weerstaan. Wij vervaardigen Ringen in diverse vormen zoals Duidelijke Ring, het type van DA, t-Vorm, l-Vorm en in vormen vanaf klantenvereiste.
De Ringen van het wolframcarbide worden over het algemeen gemaakt met Kobalt als bindmiddelenmateriaal. Ringen kunnen de nikkel in entrepot ook worden geleverd.

KORRELS/BONEN

Om de industrie van de Metaaltekening te dienen, vervaardigen wij de Draad, de Bar en de Buistekeningskorrels van het wolframcarbide. Een hoge die hardheid met goede hardheid wordt gecombineerd wordt verstrekt om uitersten van temperatuur en druk te weerstaan. Het bezit van de slijtageweerstand van de slijtagedeel van het wolframcarbide kan tot het uitgebreide matrijzenleven leiden terwijl de bereikende gewenste die kwaliteit van materiaal zoals oppervlakte wordt getrokken en dimensionale nauwkeurigheid eindigt.
JUTEoogjes
De de slijtagedelen van het wolframcarbide in het spinnen van en het weven van machines in het bijzonder in de juteindustrie zijn worden gebruikt oogjes dat. Deze moeten trillingsafbuiging van jutedraad bij hoge snelheid verhinderen. De de juteoogjes van het wolframcarbide geven lang ononderbroken runnen van de machine.

De de juteoogjes van het wolframcarbide zijn beschikbaar in verschillende grootte en vormen namelijk Halve maan, het Tussenvoegsel van het Vliegerbeen, oog n-k, P/spindle-oog, strook n-k, Klein carbideoog, Groot carbideoog, Pijpoog, enz.

 

Als any more informatie hebben, gelieve te voelen vrij om met me te contacteren.

Contactpersoon: Mej. Sharon Chen

E-mail: sharon@chinahardalloy.com

Mobiele telefoon: +86-18173388506

Website: www.wmcarbide.com

5-200530100553938.jpg

Contactgegevens
Sharon

Telefoonnummer : 13823202651